Nieuws

Lekkerste Tortilla chips!

Serveer en verras uw gasten met de lekkerste Tortilla chips!
 
Donderdag 24 februari is het ‘Tortilla chips dag’ de dag bij uitstek om dit veelzijdige gerecht eens in het zonnetje te zetten. 
 

Gemaakt van maistortilla’s 

Deze bekende chips gebakken van maistortilla’s zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. Je kunt je creativiteit los laten op de nachos chips, maar een goeie kaasmix, lekkere guacamole en salsa dip kunnen eigenlijk niet ontbreken.

Echt mexicaans

Wij hebben hier nacho chips gebruikt van Pablo’s choice, deze zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca. Ze zijn net iets dikker, waardoor ze langer knapperiger blijven als er Mexicaanse Kaasmix op zit. Deze kaasmix is mix van cheddar en gouda,speciaal ontwikkeld voor de TexMex keuken. 

 
 
 
Serveer de nacho’s ook Vegan, met de Vegan MexMix strooikaas!
 

Zet Nachos op de kaart!

Hieronder vindt je veel producten waarmee u in een handomdraai de lekkerst nachos kunt serveren. 

28840

KAASMIX GERASPT  (CHEDDAR/GOUDA)texmex

2 KG

HORESCA

69311

Rode uien maat 40-60

zak 1kg

HORESCA

20359

Limes

stuk

HORESCA

1376

MAISKORRELS 12X1/2

12X0,5 LITER

NESTOR

15769

TORTILLA CHIPS SALTED (NOT ROUND)

12X475 GRAM

PABLO’S

90067

Runder gehakt

Kg

CHATEUXBR

21182

Bieslook

Hoes 80gr

HORESCA

15321

JARRITOS MANGO FLESJES

24X370ML

JARRITOS

28837   

GUACAMOLE      

10X1KILO             

PEDRO’S CH

    

28873

SALSA PICANTE MEDUIM

2 KILO

SMOKEY MOU

29087

VEGAN MEXMIX STROOIKAAS

2 KILO

SMOKEY MOU

63090

CHEDDAR CHEESE SAUS KNIJPFLES

950 GRAM

LA FOOD

 

Servies

  
 

LAGUNA AZZURRA SCHAAL DROP SHAPE

1164021

COSY&TRENDY

52083

WATERGLAS ELECTRA 38CL

6 Stuks

HORESCA

Nacho's, maar dan anders!

Over the top Nachos met pastrami

Een bord classic nachos ken je wel, je hebt het of al op je kaart of eet het weleens op een terras. Het hippe broertje van dit gerecht – de loaded nachos – zal je vast ook al geproefd hebben. En zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je een terrastopper als het bord nachos makkelijk kunt veganizen met de vegan strooikaas van La Food. In dit recept gaan ze nog een stapje verder: Over de top nachos met NYC-style Beef Pastrami. Een smaken combinatie die zo lekker is dat je het nooit, maar dan ook nooit meer vergeten gaat. 

Bekijk dit recept direct op LA Food!

La food festival nachos

Een gerecht wat er zo leuk uitziet dat mensen er foto’s van maken. Wat zo lekker is dat ze er meer van willen. En wat zo makkelijk te maken is dat je er in een korte tijd veel van kunt maken. Met niet al te veel apparatuur of ingewikkelde ingredienten. Dat zijn Loaded Nachos, ofwel nachos chips voor festivals!

Bekijk dit recept direct op LA Food!

la streetfood

LA Streetfood, de meest gepassioneerde importeur en groothandel van Amerikaanse en Mexicaanse Streetfoodtrends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden.

Met unieke Streetfood merken uit Amerika, Mexico, Canada, Engeland en Ierland, die zij op de Nederlandse en Belgische restaurantmarkt introduceren. Deze unieke en onderscheidende artikelen verkopen zij via enkele speciaal geselecteerde horeca groothandels. Horesca Meppel is trots om deze mooie en unieke producten van LA Food te mogen verkopen. En op deze manier samen met de ondernemer zich te kunnen onderscheiden en nog succesvoller te maken.

Doe inspiratie op de website van LA Food .

mEER INFORMATIE

Wees onderscheidend en verras uw gasten dit seizoen op de lekkerste Nachos! 

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.