Onze Events

Lekkere producten brengen u nog meer succes

ONtdek, proef en beleef!

Uw gasten op eigen wijze verrassen? Daar werken wij graag aan mee. Gezamenlijk onze producten proeven en inspiratie uitwisselen is de sleutel tot uw assortiment op maat. 

Dit doen wij graag met onze klanten tijdens onze Proefdagen. Tijdens deze dag staan nieuwe én bestaande leveranciers klaar om hun meest verrassende producten aan u te presenteren. 

Onze Proefdag organiseren wij aan het begin van het jaar. Zodat u vol frisse ideeën en inspiratie het nieuwe seizoen tegemoet kunt gaan! Op dinsdag 13 februari 2024 organiseren wij een Proefdag Taste of Summer. Welke leveranciers er die dag bij zijn vindt u hieronder. 

Bent u leverancier, heeft u verrassende producten voor onze klanten? Neem dan contact op met Nadine Smit, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om dit onder de aandacht te brengen. 

0522-255151 | nadine@horesca-meppel.nl

Workshops 2024

Workshop krijtbordstyling

Op maandag 4 maart organiseren wij in samenwerking met Krijtbordstyling by Mieke een workshop krijtbordstyling speciaal voor ondernemers! 

Maandag 4 maart 

Showroom Horesca Meppel 

10.00 tot 12.30 uur 

Tijdens deze workshop laat Mieke zien hoe je gemakkelijk een krijtbord kunt opmaken, met twee lettertypes, illustraties en tips hoe je deze het beste kunt toepassen in de Horeca.

Bij deze workshop ontvang je een krijtbord met stift, dit bord ga je zelf opmaken en kan de na de workshop meenemen! 

Kosten van deze workshop zijn €15 per persoon excl btw.

 

Schrijf je nu direct hieronder in!    


Terugblik
TOUR EN WORKSHOPS

Terugblik
Proefdag Taste of summer 2024

Wat een ontzettend leuke dag hadden wij op dinsdag 1 februari tijdens onze Proefdag Taste of Summer 2024! 

De vele leveranciers hadden super mooie en lekkere producten mee genomen en stonden vol enthousiasme alle gasten te woord. Onze Horesca Chef toverde de mooiste gerechten uit de showkeuken, welke dan weer door onze eigen collega’s rond gebracht werden. 

Kortom een zeer geslaagde dag! Ieder bedankt die hier zijn steentje aan bij gedragen heeft en ook de vele gasten, zonder jullie was dit niet zo’n top dag geweest! 

We gaan op naar een veelbelovend en lekker horeca seizoen 2024!

Heeft u de Proefdag gemist, bekijk dan hieronder zeker even de foto’s. 

Terugblik
Latin American Tour 2023

Latin American Tour

Op maandag 9 november zijn we met een bus vol klanten naar Deventer geweest, op bezoek bij L.A. Streetfood. In hun speciale L.A. Academy kregen we een uitgebreide workshop van hotdogs, (vega) burger, taco’s, corndogs en natuurlijk de tortilla’s kwamen voorbij. Alles kon geproefd en besproken worden, ideeen en inspiratie werden uitgewisseld. 

Na een rondleiding in de prachtige binnenstad van Deventer, konden we deze dag afsluiten bij de lokale brouwerij, Davo. 

Wilt u zich ook onderscheiden en aan de slag gaan met de producten van L.A. Streetfood? Neem dan contact met ons of met de vertegenwoordiger van L.A. Streetfood op. 

0522-255151 | verkoop@horesca-meppel.nl

Gerben Van zanden

0629321509 | gerben@latin-americanfood.nl | www.la-streetfood.com

Masterclass vlees

Op maandag 20 november hebben vele gasten mee kunnen doen aan de Masterclass die wij in samenwerking met Slagerij Krikke hadden georganiseerd. De slager van Krikke, Anthony, ging direct los en liet hoe hij verschillende soorten rundvlees schoonmaakte, geportioneerd werd. Ook werden de sous-vide gegaarde en dry-aged producten besproken. 

De smaak is uiteraard het allerbelangrijkste, dus ook werd het vlees bereid door de mannen van Krikke en konden deze geproefd worden. 

Hiernaast vindt u een aantal foto’s van deze masterclass. Maar wilt u graag meer weten, of proeven van het vlees van Krikke, laat het ons weten! 

 

  
  

WORKSHOP LUXE DESSERTS MET SOFTIJS

Op maandag 16 oktober hadden we een workshop georganiseerd in samenwerking met NICice, Van de Moortele en Aviko. 

Na een gezellige bakje koffie met zijn allen trapte Carin van NICice de workshop af met een softijs training. 

Vervolgens werden alle producten van de drie leveranciers samen gebracht en werden de dessert gepresenteerd. Hiernaast ziet u de verschillende desserts die gemaakt zijn met o.a. churros, zoete aardappels, donuts en brownies. 

Het verrassende was dat deze desserts in zeer korte tijd gemaakt werden, maar met een super mooi eind resultaat! 

Heeft u deze workshop gemist, maar wilt u ook graag uw softijsseizoen verlengen en uw gasten verrassen met deze dessert?. Neem dan gerust contact met ons of deze leveranciers op.  

0522-255151 | verkoop@horesca-meppel.nl

Fred Prins

06-51417458 | f.prins@aviko.nl | www.avikofoodservice.nl

Carin Jagt

06-51254952 | carin.jagt@nicice.nl | www.nicice.nl

Richard Groenewold

06-22227650 | richard.groenewold@vandemoortele.com | www.vandemoortele.com

TERUGBLIK
L.a. op de borrelplank

Op maandag 3 april mochten we in samenwerking met L.A. Streetfood een leuke workshop organiseren: L.A. op de borrelplank. 

Het was een gezellige interactieve workshop waarbij  verschillende Amerikaanse en Mexicaanse producten samen gebracht werden tot mooie gerechtjes voor op de borrelplank. 

Heeft u deze workshop gemist? Dan brengen wij graag in contact met L.A. Streetfood. Zij komen graag bij u langs met samples! 

 

tERUGBLIK:
vers tour naar Roskam en Klaver

Op maandag 20 maart 2023 mochten wij met een leuke groep klanten een bezoekje brengen aan onze vis leverancier, Roskam en Klaver. 

 

Na een warm onthaal, met Blokzijlerbrok hebben wij een uitgebreide rondleiding gehad. Om ons heen werd druk gewerkt, er werd gefileerd, bestelling werden klaar gemaakt en ingepakt. Ook de koelcellen waar de verse vis binnen komt en de cel waar de bestelling klaar staan voor de klanten mochten wij bekijken. Uiteraard mochten we naast het bekijken van alle activiteiten ook proeven, verschillende soorten oesters waren voor ons klaar gemaakt om te proeven. 

We kregen alles te horen over de huidige visserij en de nieuwste trends en tips. Al deze kennis werd nog getest voor de lunch in een ware fish-quiz. Elk goed antwoord werd beloond met een goed fles wijn. 

Om nog even te kunnen napraten hadden we een gezellige lunch. Waarvoor Roskam en Klaver speciaal voor ons een ruimte had ingericht. We werden verwend met een soepje (waaronder natuurlijk ook een vissoep) en goed belegde broodjes. 

Kortom, het was een geslaagde morgen. Hopelijk hebben de gasten inspiratie op gedaan om de vis weer goed op de kaart te zetten! 

 

Heeft u de Vers tour gemist, maar wilt u graag toch ook wat meer informatie over vis, of toch nog een kijkje nemen bij Roskam en klaver. Neem dan gerust contact met ons op! 

TERUGBLIK: PROEFDAG TASTE OF SUMMER 2023

dINSDAG 21 FEBRUARI
10.00 TOT 17.00 UUR

Na twee jaar afwezigheid, was het dit jaar dan weer tijd voor een gezellige Proefdag! Deze Proefdag nemen we een ‘Taste of Summer’, met de lekkerste en verrassende producten voor het komende horeca seizoen. 

En wat was het een geslaagde dag, een boel leveranciers met erg mooie producten. Maar veel belangrijker nog, veel van onze klanten hebben ons weten te vinden en hebben ons een bezoekje gebracht! 

Bekijk hieronder de foto’s!

MASTERCLASSES EN WORKSHOPS

MASTERCLASSES

In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij regelmatig Masterclasses. Dit loopt uiteen van masterclass chocolade tot een masterclass vis snijden.
Deze masterclasses worden gegeven door meester chefs, die voor een select gezelschap zijn of haar passie graag aan u overdragen.

Workshops

Leuke en zeer uiteenlopende workshops worden georganiseerd in onze showkeuken. Van workshop, mexican streetfood tot broodjes opmaken en workshop patatje topping tot gezonde kantine en barista cursus.

Horesca on tour

Wij nemen u mee 'On Tour'! Hoe leuk is het om een kijkje te nemen in de keuken van de leveranciers en/of zelfs de producenten. Zien, proeven en beleven waar de producten vandaan komen en hoe deze geproduceerd worden. Kortom een zeer informatieve, maar vooral gezellig dagje uit!

Smaaktesten

Test en ontdek het lekkerste product. Wat is nou echt het lekkerst? Die vraag stellen wij onszelf binnen Horesca Meppel doorlopend. De lekkerste producten verkopen betekend voor ons daarom: veel smaaktesten houden met onze horecaprofessionals, zoals u.

Proef het in onze showkeuken

In onze showroom bevind zich een professionele keuken compleet ingericht, onze showkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien; een steamer, frituur, bakplaat, kookplaat, koelingen, espressoapparaat en zelfs een tap.

Hier organiseren wij regelmatig workshops en masterclasses. Van een broodjes workshop tot vlees masterclass door een meester-kok. 

De showkeuken wordt ook  gebruikt voor:

– Smaaktesten

– Proefdagen 

– Voorbereiden menukaarten

Wilt u meer weten over onze showkeuken, wilt u een smaaktest doen of wilt u hulp bij het samenstellen van uw assortiment?  Wij helpen u graag verder!  

Terugblik..

Proefdag: Verrukkelijke zomer 2019

Dinsdag 13 maart 2019 was het weer tijd voor een gezellige Proefdag, met als thema: ‘Verrukkelijke Zomer’! 

Een gezellige drukke dag, waarbij de vele leveranciers hun lekkerste en leukste producten hadden mee genomen en mooi uitgestald voor de gasten. Voor de bezoekers was er genoeg te zien, te proeven en was er ruimte om gezellig met elkaar te kunnen sparren. Alle ingrediënten waren aanwezig om vol met nieuwe ideeën en inspiratie het nieuwe seizoen in te gaan. 

Bekijk hier onder de foto’s van deze Proefdag. 

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.