fastfood

Maak het verschil

Maak uw klanten fan

kies het lekkerste!

Vanuit Meppel leveren wij 6 dagen in de week een zeer compleet assortiment voor snackbars. Van diepvries frites en snacks tot verse producten en van dranken tot goeie disposables. Continu zijn we opzoek naar lekkere, onderscheidende producten. Producten waar u echt het verschil mee kunt maken. 

Wij helpen u graag mee aan een passend assortiment, door samen te proeven, het liefste blind! Zo kiest u het lekkerste product, die helemaal past bij uw zaak. Zo kunt uw gasten verrassen en maakt u ze een echte fan. 

Omdat wij aangesloten zijn bij één van de grootste inkooporganisatie van Nederland, hanteren wij scherpe prijzen. Waar u uw voordeel mee kunt doen. 

Uw succes staat centraal!

 

Fastfood

Een uitgebreid assortiment van diepvries frites en snacks, hand- en ambachtelijk schep -ijs, brood en sauzen. Ook van onze eigen private label. Wij helpen u graag aan een passend assortiment, waarmee u het verschil kunt maken.
Food >

Dranken

Uit voorraad leveren wij dranken in PET-flessen, glas of blik van vele verschillende merken. Gaat u liever voor een ander merk dan de bekende A-merken, wij denken graag met u mee.

Dranken >

Disposables

Van a-bakjes, sausbakjes, menuboxen, hamburgerboxen tot inpakzakken. Van goeie herbruikbare materialen of goed recyclebare of composteerbare producten. Maar ook zorgen wij voor uw aankleding, van tafel tot bedrijfskleding.
Disposables >

Fastfood formules

Met onze fastfood formules ondersteunen ondernemers met de promotie van hun zaak. Geef een impuls aan omzet en marge. Veel voordeel en weinig verplichtingen.

Fastfood formules >

smaaktest in onze showkeuken

In onze showroom bevind zich een professionele keuken compleet ingericht, onze showkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien; een steamer, frituur, bakplaat, kookplaat, koelingen, espressoapparaat en zelfs een tap.

Hier organiseren wij regelmatig (blinde) smaaktesten, samen opzoek naar de lekkerste producten. Alle smaakpapillen op scherp en proeven maar! 

De showkeuken wordt ook gebruikt voor:

– Workshops en masterclasses 

– Proefdagen 

– Voorbereiden menukaarten

 

Samen gaan voor succes

Inspiratie

lekkere producten brengen meer succes

Onze leveranciers

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.