Over ons

Enthousiaste gasten voor uw zaak?
Kies dan voor de groothandel die u helpt het verschil te maken. Kies voor Horesca.

Zijn uw gasten tevreden? Dat kan beter!

enthousiaste gasten

Natuurlijk, het is mooi om in de horeca tevreden gasten te hebben. Maar nog veel mooier is het als gasten ronduit enthousiast zijn. Want dan komen ze terug.

En zeker zo belangrijk: ze vertellen overal hoe ze het naar hun zin hebben gehad.

Wilt u dat ook voor uw zaak? Kies dan voor de groothandel die u helpt het verschil te maken. Kies voor Horesca.

Maak uw klanten fan

Wij geloven in lekker, leuk, verrassend. Zo maakt u van uw gast een echte fan. En wij denken dat dát nou precies de basis is voor uw succes. We doen dan ook graag zaken met horecaondernemers die er net zo in staan als wij.

Wat kan er anders? Wat kan er beter? Wij gaan er graag samen met u over in gesprek. Dat doen we vooral door samen te proeven. Bij u op de zaak of in onze proefkeuken. U beslist en krijgt een assortiment waarvan de kwaliteit past bij de prijs die u aan uw gasten vraagt.

Doet u met ons mee?

Lekkerder, leuker, verrassender. We zien het in de praktijk gebeuren: klanten die werken vanuit deze visie, krijgen meer tevreden gasten. En deze tevreden gasten zorgen weer voor nieuwe, enthousiaste klanten. Wij gaan voor uw succes! Doet u met ons mee?

Op uw succes!

0

unieke producten

0

medewerkers

0

vrachtwagens

0

jaar actief

Horesca Nederland in het kort

Horesca werd in 1973 opgericht door een aantal ondernemers met heel verschillende achtergronden. De een was van oorsprong slager, de ander banketbakker en weer een ander ijshandelaar. Wat ze allemaal deelden, was een sterke ambitie om de Nederlandse horeca een nieuwe kwaliteitsnorm te bieden.

Dat viel in de smaak: de coöperatieve vereniging van toen is uitgegroeid tot een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.