Restauratief

Elke dag de beste kwaliteit

Lekkere producten brengen u nog meer succes

Compleet assortiment

Vanuit Meppel leveren wij 6 dagen in de week een compleet assortiment van vers, food, dranken en non-food producten. Continu zijn we opzoek naar lekkere, onderscheidende producten. Producten waar u het verschil mee kunt maken. 

Wij helpen u graag mee aan een passend assortiment en onafhankelijk advies op maat. Omdat wij aangesloten zijn bij één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, hanteren wij scherpe prijzen. Waar uw voordeel mee kunt doen.

Uw succes staat centraal! 

 

Vers

Elke dag leveren onze vers-partners ons de beste kwaliteit versproducten. Deze worden op bestelling geleverd, zodat deze zo vers mogelijk bij u in de keuken verschijnen!

Dranken

Met ons uitgebreide drankenassortiment kunt u een unieke drankenkaart aan uw gast presenteren. Naast de welkbekende A-merken hebben wij ook bijzondere dranken waarmee u zich kunt onderscheiden!

Food

Een uitgebreid assortiment van droge kruideniers waren, frites (vers en diepvries), snacks, ijs, brood en banket, zuivel en eieren, kaas, vleeswaren en salades. Wij helpen u graag aan een passend assortiment, waarmee u het verschil kunt maken.

Non-food

Serveer uw gerecht op het mooiste servies. Serviezen, glaswerk, keukengerei, bedrijfskleding en zelfs meubilair zijn allemaal te vinden in onze showroom. Kom langs of bekijk het in onze webshop!

Proef het in onze showkeuken

In onze showroom bevind zich een professionele keuken compleet ingericht, onze showkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien; een steamer, frituur, bakplaat, kookplaat, koelingen, espressoapparaat en zelfs een tap.

Hier organiseren wij regelmatig workshops en masterclasses. Van een broodjes workshop tot vlees masterclass door een meester-kok. 

De showkeuken wordt ook  gebruikt voor:

– Smaaktesten

– Proefdagen 

– Voorbereiden menukaarten

Bereid en proef.
Serveer op mooi servies en leg het vast!

Samen gaan voor succes

Inspiratie

lekkere producten brengen meer succes

Onze leveranciers

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2022 Horesca Nederland. All rights reserved.