Vers

Maak het verschil met vers

Elke dag de beste kwaliteit versproducten

Met vers maakt u het verschil

Elke dag leveren onze vers-partners ons de beste kwaliteit versproducten. Van aardappels, groenten, fruit, vlees, vis en brood en banket. Deze producten worden op bestelling geleverd, zodat deze zo vers mogelijk bij u in de keuken verschijnen. 

uw vers voordelen

– U heeft de lekkerste versproducten van de echte specialist

– U kunt ook altijd bij hun terecht voor informatie en inspiratie 

– U maakt gebruik van one-stop-shopping; alles in één order bestellen (ook food, dranken en non-food), één complete levering door eigen chauffeurs en één factuur dus u naar wens digitaal of per post ontvangt. 

Maak kennis met onze vers-partners

Passie voor groenten en fruit

Rungis is groente- en fruit specialist voor de horeca, catering bedrijven en foodprofessionals. Het draait bij ons om product én klant.

Rungis kiest in alles voor kwaliteit.
Kwaliteit betekent voor ons het juiste product op het juiste moment. De ene keer is een gelijke vorm en kleur belangrijk, een volgend geval is deze uniformiteit minder van belang.

Kies in het laatste geval voor onze Du Marché lijn, hier komen een zeer scherpe prijs en prima versheid samen.

Kijk voor informatie (de 5 seizoenen in groenten en fruit), veel inspiratie op hun website, hier kunt u zich ook inschrijven op hun nieuwsbrief waarin de laatste trends met u worden gedeeld! -> 

FOOD FOR PROFESSIONALS

Krikke is een vleesgroothandel in culinaire specialiteiten met een eigen horecaslagerij. 

In hun eigen horecaslagerij werken ambachtelijke slagers die dagelijks restaurants, hotels en cateraars bedienen van maatwerk en kwaliteit. Er wordt gewerkt met lokale en internationale vleesrassen die zijn geselecteerd op kwaliteit en authentieke smaak. 

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van Krikke ->

de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!!

Roskam en Klaver is al jarenlang een begrip in de wereld van verse vis en diepvries vis. Hun naam en ervaring als visleverancier staan garant voor verse vis van de allerbeste kwaliteit en een internationaal assortiment vissoorten, schaal- en schelpdieren en visproducten. 

Hun medewerkers staan klaar om u te adviseren en te inspireren bij de samenstelling van het assortiment of de menukaart, en begeleiden de zorgvuldige verwerking, verpakking en aflevering van uw bestelling.

 

de enige echte ambachtelijke bakker meppel

De geur van grootmoeders appeltaart en de smaak van vers gebakken brood, bijna niets kan op tegen deze prikkels van uw zintuigen. U kunt natuurlijk zelf aan de bak gaan en deze unieke geuren en smaken creëren. Of bespaar uzelf de tijd en energie en bestel de broden van De Echte Bakker Steenbergen in Meppel.

 

 

Een ambachtelijke bakkerij waar bakkers nog elke ochtend op vakkundige wijze verse broden maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten, zonder toegevoegd kleur- of geurstoffen. Zodat de klant verzekerd is van heerlijk en eerlijke producten!

Meer weten

Wilt u meer weten over onze versproducten? Neem direct contact op, en wij helpen u graag verder! 

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.