Vers

Maak het verschil met vers

Elke dag de beste kwaliteit versproducten

Met vers maakt u het verschil

Elke dag leveren onze vers-partners ons de beste kwaliteit versproducten. Van aardappels, groenten, fruit, vlees, vis en brood en banket. Deze producten worden op bestelling geleverd, zodat deze zo vers mogelijk bij u in de keuken verschijnen. 

uw vers voordelen

– U heeft de lekkerste versproducten van de echte specialist

– U kunt ook altijd bij hun terecht voor informatie en inspiratie 

– U maakt gebruik van one-stop-shopping; alles in één order bestellen (ook food, dranken en non-food), één complete levering door eigen chauffeurs en één factuur dus u naar wens digitaal of per post ontvangt. 

Maak kennis met onze vers-partners

Passie voor groenten en fruit

Rungis is groente- en fruit specialist voor de horeca, catering bedrijven en foodprofessionals. Het draait bij ons om product én klant.

Rungis kiest in alles voor kwaliteit.
Kwaliteit betekent voor ons het juiste product op het juiste moment. De ene keer is een gelijke vorm en kleur belangrijk, een volgend geval is deze uniformiteit minder van belang.

Kies in het laatste geval voor onze Du Marché lijn, hier komen een zeer scherpe prijs en prima versheid samen.

Kijk voor informatie (de 5 seizoenen in groenten en fruit), veel inspiratie op hun website, hier kunt u zich ook inschrijven op hun nieuwsbrief waarin de laatste trends met u worden gedeeld! -> 

Chateaubriand logo

passie voor het lekkerste vlees

Chateaubriand levert het lekkerste vlees voor professionals. Hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke prijs staat hier centraal. Chateaubriand bekend staat om zijn persoonlijke aandacht, deskundig advies en gastvrijheid.

Daarom worden er ook masterclasses voor professionals georganiseerd i.s.m. specialisten en professionele chefs. Zo kunnen we van elkaar leren en inzichten en respect voor natuur en dier delen op de best mogelijke manier. Passie voor het lekkerste vlees waar we allemaal zo trots op zijn.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op hun website ->

Schmidt zeevis logo

versere vis zwemt nog!

Schmidt zeevis heeft elke dag maar liefst 133 soorten verse vis. Inkopen doen zij op alle belangrijke Europese afslagen, waardoor u altijd verzekerd bent van een breed scala aan super verse vis. Naast de HACCP certificaat heeft Schmidt zeevis ook de BRC erkenning, dit is uniek in hun branche.

 

Een deskundig team van visadviseurs, die zelf ook achter de kachel hebben gestaan, spreken de taal van de kok. Deze staan u graag te woord, ook avonds!

Op hun website vindt u een heleboel informatie (waaronder een viskalender), inspiratie en kunt u zich inschrijven voor hun nieuwsbrief met aanbiedingen en het laatste nieuws op vis gebied. ->

de enige echte ambachtelijke bakker meppel

De geur van grootmoeders appeltaart en de smaak van vers gebakken brood, bijna niets kan op tegen deze prikkels van uw zintuigen. U kunt natuurlijk zelf aan de bak gaan en deze unieke geuren en smaken creëren. Of bespaar uzelf de tijd en energie en bestel de broden van De Echte Bakker Steenbergen in Meppel.

 

 

Een ambachtelijke bakkerij waar bakkers nog elke ochtend op vakkundige wijze verse broden maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten, zonder toegevoegd kleur- of geurstoffen. Zodat de klant verzekerd is van heerlijk en eerlijke producten!

Meer weten

Wilt u meer weten over onze versproducten? Neem direct contact op, en wij helpen u graag verder! 

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.