Dranken

‘T LEKKERST IN EEN GLAS

Goed doordachte en unieke drankenkaart

Uw eigen draai met drankjes

Met ons drankenassortiment kunt u een unieke drankenkaart aan uw gast presenteren. 

Wij hebben een uitgebreid assortiment:

– Fridranken 

– Sap 

– Water 

– Bieren 

– Wijnen 

– Gedistilleerd 

– Warme dranken 

– Overige, energy, siropen, monin siropen, ijsblokjes etc. 

Deze dranken worden vanuit voorraad geleverd in allerlei verschillende formaten. Van glazen flesjes, tot PET-flessen. 

 

Naast de ‘reguliere’ drankjes zijn wij ook altijd opzoek naar bijzondere drankjes, waarmee u het verschil kunt maken. Of het nou gaat om speciaal bieren, exclusieve wijnen, of bijzondere sappen, wij helpen graag mee aan een unieke drankenkaart! 

Mail of bel ons direct: verkoop@horesca-meppel.nl | 0522-255151 of bekijk ons assortiment in onze webshop. 

 

Sap voor de liefhebber

Wie Schulp drinkt, proeft het fruit. Met onze zeefbandpers persen we voornamelijk Hollandse appels, peren en aardbeien. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de fles. En zo hoort het ook.

Dranken Cafe Ami

het geheim van finesse

Cafe ami is een uniek koffieconcept van Horesca voor de horeca. Onderscheid zich door finesse, vakmanschap en het gebruik van alleen de allerbeste grondstoffen. De verschillende soorten koffie vormen samen met hoogwaardige (non)-foodproducten een doordacht assortiment voor een ultieme koffiebeleving. Met de koffie en thee van Café Ami veelal voor duurzame koffie en thee met veelal het UTZ-certificaat.

Dranken Van Loveren

family vineyard est 1937

Van Loveren is gelegen in Robertson (Zuid-Afrika) in de Breede Rivier vallei, ook wel "the valley of wine and roses" genoemd. De familie Retief, die sinds generaties dit wijnhuis bezit, verbouwt er de beste druiven waar de wijnmaker de mooiste wijnen van vervaardigt. Het grondsoort is van een uitstekende kwaliteit; De ondergrond is klei, gemengd met kiezel en zeer kalkrijk. De geproduceerde wijnen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit, wat zich onder andere uit in de vele prijzen die de wijnen gewonnen hebben. Trots zijn wij op deze wijnen, welke wij zelf importeren vanuit Zuid-Afrika.

Dranken Warsteiner

Serious about beer

Wij Duitsers staan bekend als zeer serieuze mensen. Maar er is één ding dat een glimlach op ons gezicht tovert: de zuivere, verfrissende smaak van Warsteiner Premium Pilsener. Gebrouwen met hand geselecteerde hop, zomergerst en extra zacht brouwwater uit het Arnsberger Wald.

lekkere producten brengen meer succes

Onze leveranciers

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.