Non food

Presenteer uw gerecht prachtig

Het oog wil ook wat lekkers

De mooiste non-food

Lekker eten is óók sfeer en gezelligheid. Zorg ervoor dat uw restaurant de uitstraling krijgt die past bij uw unieke concept.

Wij helpen u graag mee om een uitstraling te creëren die helemaal past bij uw unieke concept. Binnen ons assortiment hebben wij meerder merken en leveranciers, zodat er altijd iets van uw smaak bij zit. Onder andere:

 • Servies  
 • Bestek 
 • Glaswerk 
 • Interieur; tafels, stoelen het complete plaatje.
 • sfeermakers; waxinelichtjes tot menukaarthouders 
 • presentatie materialen; krijtborden tot menukaarten.
 • Bedieningskleding/accessoires 
 • Bar benodigdheden
 • Kassarollen/bonnen 
Veel van de artikelen leveren wij uit voorraad, andere bestellen we graag voor u. Nieuwsgierig? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom, hier kunt u inspiratie opdoen en kunnen we uw wensen bespreken. 
 
Bezoek ons aan de Pieter Mastebroekweg 11 te Meppel. 

Mega assortiment

EMGA International is importeur van alle soorten apparatuur en benodigdheden voor hotels, restaurants, cafés en alle andere horecabedrijven en instellingen. EMGA is ook bekend door hun catalogus van meer dan 700 pagina’s welke u vaak getoond kan zijn door Horesca Meppel; de groothandel is uw en onze handelspartner.

tools for chefs

HENDI is de leverancier van keukenapparatuur, keukengereedschap, buffetartikelen, serviesgoed, bargereedschap en barbecues voor de horeca. Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specialistische artikelen, HENDI kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden en weet waar de professionele gebruiker naar op zoek is.

specialist in tabletop en buffet presentation

Gedreven door design en innovatie ontwikkelt Stylepoint merken die de WOW-factor hebben. Slimme oplossingen en creëren producten met hoge prijs-kwaliteitverhouding, kracht en functionaliteit met een focus op ‘dining experience’. Gespecialiseerd in servies, crystalline glaswerk, trendy tafelpresentatie artikelen, bestek en innovatieve, functionele en modulaire buffet systemen, voor elk horecasegment!

GoodFoodmood

Duni leveren hoge kwaliteit tabel instellingen en accessoires voor huizen, restaurants, cateraars en take-away bedrijven. Hun gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren. Jarenlange specialisatie in materialen en ergonomische design komt daarin duidelijk naar voren. Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, opdienen en ervan genieten.

Alles voor de keuken

Ook voor de keuken hebben we alle benodigde materialen en apparaten. Verschillende producten en leveranciers zorgen ervoor dat we altijd de juiste producten uit voorraad kunnen leveren of voor u kunnen bestellen. 

 • Basis keuken benodigdheden 
 • oven en bak apparatuur
 • (groot) keuken apparatuur 
 • warmhoud apparatuur 
 • koel en vries apparatuur 
 • afval, transport en reiniging 

Veel van deze apparatuur staan niet online, omdat er zoveel soorten en zoveel wensen zijn. En wij graag voor u bestellen wat helemaal bij uw keuken past. Onze collega Jan van der Sleen weet alles van non-food en helpt u het juiste product te vinden. 

0522-255151 of mail naar jvdsleen@horesca-meppel.nl

original chefwear

Chaud Devant is hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bediend personeel. Hun designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd.

Dankzij de inzet van hun enthousiaste team is Chaud Devant bepalend geworden voor de look van de Amsterdamse horeca en ver daarbuiten. Je ziet hun kleding in het café bij jou om de hoek, maar ook in tv-programma’s en sterrenrestaurants.

Op hun website kun je hun complete assortiment bekijken. Wij hebben een redelijke assortiment van Chaud devant op voorraad, dus kunnen van hier uit leveren. Andere bestellen we graag voor u! ->

mooie producten brengen meer succes

Onze leveranciers

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.