klant worden

Samen gaan voor meer succes? Dat willen wij heel graag! Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Samen gaan voor succes

Klant worden

Of u nu een restaurant, snackbar, café, bedrijfskantine of cateringbedrijf runt, onze ideale klant is een horeca-ondernemer die dezelfde visie en ambities heeft als wij. Deze klant kiest voor kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en zorgt ervoor dat uit (eten) gaan een leuke, verrassende beleving wordt. Met zulke bevlogen klanten werken wij graag samen!

Wilt u misschien onze volgende klant worden? Zodat we samen gaan voor meer succes? Dat willen wij heel graag! Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Geen tijd om de verplichte velden in te vullen? Bel ons direct op telefoonnummer 0522-255151!


Waarom Horesca?

Uw succes centraal

Wij doen er alles aan om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Wij denken met u mee over het assortiment en zaken waarmee u het verschil kunt maken.

ruim
assortiment

Wij hebben een groot assortiment met lokale specialiteiten. Mist u een product? Dan zorgen wij ervoor dat u het toch ontvangt.

Scherpe prijzen

Wij hebben ons aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Nederland. Hierdoor hanteren wij scherpe prijzen waar u uw voordeel mee kunt doen.

Niet tevreden?

Afspraak is afspraak. Daar gaan wij voor. Bent u ergens niet tevreden over, dan stellen wij uw reactie erg op prijs. Uiteraard zoeken wij samen altijd naar de beste oplossing.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.