PERLÉ DE JEAN PINOT GRIGIO ROSÉ

NIEUW bij Horesca Meppel deze licht sprankelende rosé van Van Loveren. Een verfrissende, frisse, droge rosé met een licht bruis. Deze wijn heeft een mooie heldere roze kleur, heeft verleidelijke frisse tonen van frambozen, aardbeien, verse rode bessen en een zachte citroenondertoon. 

Combineer met

De perfecte wijn om te genieten bij garnalen of een heerlijke zomerse salade. 

Bestel direct >

 

 

 
 
Dranken Van Loveren

family vineyard est 1937

Van Loveren is gelegen in Robertson (Zuid-Afrika) in de Breede Rivier vallei, ook wel "the valley of wine and roses" genoemd. De familie Retief, die sinds generaties dit wijnhuis bezit, verbouwt er de beste druiven waar de wijnmaker de mooiste wijnen van vervaardigt. Het grondsoort is van een uitstekende kwaliteit; De ondergrond is klei, gemengd met kiezel en zeer kalkrijk. De geproduceerde wijnen zijn van een uitzonderlijke kwaliteit, wat zich onder andere uit in de vele prijzen die de wijnen gewonnen hebben. Trots zijn wij op deze wijnen, welke wij zelf importeren vanuit Zuid-Afrika.

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.