Nieuws

terras

Bruizend de zomer in met Fuze Tea

Tips van Fuze tea

De zomer staat voor de deur en de horeca kan haar eerste gasten  weer ontvangen. Na een lange periode alle dranken thuis te hebben genuttigd gaat de Nederlander nu weer opzoek naar een fijne beleving buitenshuis. U als horecaeigenaar, kan hier goed op in spelen door uw gasten helemaal in de watten te leggen met een heerlijke Fuze Tea. 

Voor Corona was ice-tea al jaren een groeiende categorie en de verwachting is dat deze trend ook na Corona zal doorzetten. Fuze Tea is het ideale drankje om meer omzet te generen en tegelijk de beleving voor uw gasten te verhogen. 

De horeca gast is bereid om meer te betalen voor een ice-tea dan voor een standaard frisdrank en als u deze op unieke manier serveert is de gast zelfs bereid hier 15,2% meer voor te betalen. Serveer Fuze Tea daarom op een leuke manier inclusief een mooi glas met ijs en garnering.   

Bekijk hieronder hoe u de ultieme Fuze Tea kunt serveren!

Serveer de perfecte Fuze tea

  1.  Gooi het glas voor 3/4 vol met ijsblokjes
  2.  Schenk de Fuze Tea voor 3/4 in het glas
  3.  Maak de Fuze Tea af met een blaadje munt en een partje citroen of sinaasappel
  4. Vergeet de stirrer niet! 

Ontdek alle smaken

Bekijk de Welcome Back Specials

Serveer Fuze tea op een unieke manier, en verras hiermee uw gasten. Bekijk hieronder snel de filmpjes en zorg dat u en uw team klaar is voor een geweldige zomer! 

fuze tea green tea

Rum & tea fuze tea peach hibiscus

fuze tea mango kamille

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.