Nieuwsbericht

OROLIVAR: SMEERBARE OLIJFOLIE

Orolivar is een smeerbare olijfolie bereid met 72% Spaanse extra vergine olijfolie en sheaboter*.

Door het gebruik van innovatieve technieken ontstaat een plantaardig en gezond product met een unieke smaak en textuur, wat ook gekoeld (bewaaradvies 0°-6°C) direct smeerbaar is.

*Sheaboter is een crème tot lichtgeel kleurige boter, die gemaakt wordt van noten van de karitéboom. Daarom wordt sheaboter ook wel karitéboter genoemd. De boom groeit in de Sahel in Afrika en kan meer dan honderd jaar oud worden. De pure boter heeft een aromatische geur en bevat een hoge dosis vetzuren, vitamine A en E.

Orolivar

MONOCUPS 10 GRAM

De eenvoudig te openen monocups van 10 gram zijn uitermate geschikt voor buffetten, catering, lunchboxen, roomservice en takeaway.

En, zeker nu de horeca weer op gaat starten is er behoefte aan kleinere hygiënische verpakkingen van uiteenlopende producten, bijvoorbeeld in het traditionele broodmandje.

Verpakking

• 264 x 10 gram per doos

RIJK AAN VITAMINE

Orolivar is een lekker en gezond product met de rijke, pure, Mediterrane smaak van extra vergine olijfolie.

Rijk aan vitamine A en E bevordert extra vergine olijfolie de opname van mineralen zoals calcium, fosfor, magnesium en zink. Enkelvoudig onverzadigde vetten, evenals Omega-6 en Omega-3 in extra vierge olijfolie verminderen het risico op hart- en vaatziektes.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde per    100 g 
Energie      3367 KJ / 819 Kcal 
Vet 91 g 

  verzadigd

 22 g 
Koolhydraten 0 g 

  suikers

 0 g 
Eiwitten 0 g 
Zout 1,2 g

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.