Nieuwsbericht

KERSTPAKKETTEN 2020

Kerst is een uitstekend moment om uw medewerkers en relaties een extra stukje aandacht te geven. Hoe kan dit nou beter dan met een lekker en verrassend kerstpakket?

Via onderstaande link komt u bij de nieuwste uitgave van ons Kerst magazine. Pakketten, geschenken en ideeën voor u gepresenteerd in diverse thema’s en prijsstellingen. Gezond, FairTrade, borrelpakket of een Volumetopper vol met food? Voor elke smaak en budget zit er een passend pakket tussen.

Wilt u graag pakket dat “Anders dan Anders” is? Stel dan een Custom Made pakket samen voor uw medewerkers. Al vanaf 60 stuks kan er een eigen samenstelling gekozen worden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om middels de speciale website, “Geschenk voor mij” uw medewerkers zelf een keuze te laten maken uit een selectie welke wij in overleg met u kunnen samenstellen.

Bent u nieuwsgierig? Maak direct een afspraak met ons kerstpakkettenteam. In onze kerstpakkettenshowroom, tussen de kerstpakketten, kunnen we onder het genot van een kopje koffie al uw wensen door spreken. Om het meest verrassende pakket te vinden voor uw team!

Kerstpakket

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.