Onze Events

Lekkere producten brengen u nog meer succes

ONtdek, proef en beleef!

Uw gasten op eigen wijze verrassen? Daar werken wij graag aan mee. Gezamenlijk onze producten proeven en inspiratie uitwisselen is de sleutel tot uw assortiment op maat. 

Dit doen wij graag met onze klanten tijdens onze Proefdagen. Tijdens deze dag staan nieuwe én bestaande leveranciers klaar om hun meest verrassende producten aan u te presenteren. 

Onze Proefdag organiseren wij aan het begin van het jaar. Zodat u vol frisse ideeën en inspiratie het nieuwe seizoen tegemoet kunt gaan! 

Dit jaar kunnen we eindelijk weer een gezellige proefdag organiseren. Op dinsdag 21 februari bent u weer van harte welkom om kennis te maken met de lekkerste en meest verrassende producten voor de foodprofessional in 2023! Meer informatie vindt u zeer binnenkort hier. 

Heeft u producten die u graag zou willen zien en proeven!! Laat het ons dan zeker weten, dan gaan wij hier mee aan de slag. 

Bent u leverancier, heeft u verrassende producten voor onze klanten? Neem dan contact op met Nadine Smit, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om dit onder de aandacht te brengen. 

0522-255151 | nadine@horesca-meppel.nl

PROEFDAG TASTE OF SUMMER 2023

dINSDAG 21 FEBRUARI
10.00 TOT 17.00 UUR

Na twee jaar afwezigheid, is het dit jaar dan weer tijd voor een gezellige Proefdag! Deze Proefdag nemen we een ‘Taste of Summer’, met de lekkerste en verrassende producten voor het komende horeca seizoen. 

Tijdens onze ‘huisbeurs’ nodigen wij leveranciers uit, met producten waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Het is een kleinere, maar gezellige beurs waarbij genoeg te proeven zal zijn, er tijd en ruimte is om ideeen en inspiratie met elkaar te delen. 

Ook is er een kok aanwezig, die alle verschillende producten samen brengt tot mooie gerechtjes. De entree is gratis, dus neem uw team gerust mee en neem met elkaar een taste of summer! 

 

Terugblik..

Proefdag: Verrukkelijke zomer 2019

Dinsdag 13 maart 2019 was het weer tijd voor een gezellige Proefdag, met als thema: ‘Verrukkelijke Zomer’! 

Een gezellige drukke dag, waarbij de vele leveranciers hun lekkerste en leukste producten hadden mee genomen en mooi uitgestald voor de gasten. Voor de bezoekers was er genoeg te zien, te proeven en was er ruimte om gezellig met elkaar te kunnen sparren. Alle ingrediënten waren aanwezig om vol met nieuwe ideeën en inspiratie het nieuwe seizoen in te gaan. 

Bekijk hier onder de foto’s van deze Proefdag. 

TOUR EN WORKSHOPS 2023

Ga mee op vers tour

Op maandag 20 maart nemen wij u graag mee naar onze vis leverancier, Roskam en Klaver in Blokzijl. We krijgen een uitgebreide rondleiding door het bedrijf, met verschillende proeverijen. Dit geheel sluiten we af met een gezellige lunch. 

 

Maandag 20 maart

Programma: 

10.30 uur

Verzamelen bij Horesca Meppel

11.00 uur

Ontvangst (op zijn) Blokzijls

 

Rondleiding

12.00 uur

Afsluiting met lunch

 

Vindt u het leuk om een kijkje in de keuken van Roskam en Klaver te nemen? Meld u dan direct aan! 


L.a. op de borrelplank

Sharing is caring! 

Borrelplanken, of wel het delen van mini gerechtjes, is super geliefd bij het horeca publiek. Op maandag 3 april nemen de chefs van L.A. Streetfood u graag mee in de wereld van de lekkerste Mexicaanse, Amerikaanse en Veggie gerechten voor op de borrelplank! 

 

Maandag 3 april 2023

Programma:

10.30 uur

Ontvangst

11.00 uur

Workshop door Arno Portegies en Gerben van Zanden

12.30Afsluiting 

 

 

Locatie: Showkeuken Horesca Meppel

 

Bent u ook nieuwsgierig hoe u zich kunt onderscheiden met de producten van L.A. Streetfood?  Meld u dan direct aan! 


MASTERCLASSES EN WORKSHOPS

MASTERCLASSES

In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij regelmatig Masterclasses. Dit loopt uiteen van masterclass chocolade tot een masterclass vis snijden.
Deze masterclasses worden gegeven door meester chefs, die voor een select gezelschap zijn of haar passie graag aan u overdragen.

Workshops

Leuke en zeer uiteenlopende workshops worden georganiseerd in onze showkeuken. Van workshop, mexican streetfood tot broodjes opmaken en workshop patatje topping tot gezonde kantine en barista cursus.

Horesca on tour

Wij nemen u mee 'On Tour'! Hoe leuk is het om een kijkje te nemen in de keuken van de leveranciers en/of zelfs de producenten. Zien, proeven en beleven waar de producten vandaan komen en hoe deze geproduceerd worden. Kortom een zeer informatieve, maar vooral gezellig dagje uit!

Smaaktesten

Test en ontdek het lekkerste product. Wat is nou echt het lekkerst? Die vraag stellen wij onszelf binnen Horesca Meppel doorlopend. De lekkerste producten verkopen betekend voor ons daarom: veel smaaktesten houden met onze horecaprofessionals, zoals u.

Proef het in onze showkeuken

In onze showroom bevind zich een professionele keuken compleet ingericht, onze showkeuken. Deze is van alle gemakken voorzien; een steamer, frituur, bakplaat, kookplaat, koelingen, espressoapparaat en zelfs een tap.

Hier organiseren wij regelmatig workshops en masterclasses. Van een broodjes workshop tot vlees masterclass door een meester-kok. 

De showkeuken wordt ook  gebruikt voor:

– Smaaktesten

– Proefdagen 

– Voorbereiden menukaarten

Wilt u meer weten over onze showkeuken, wilt u een smaaktest doen of wilt u hulp bij het samenstellen van uw assortiment?  Wij helpen u graag verder!  

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.