Nieuws

Onder de aandacht

PERSONAL SNACK PLAN: UNIEK, ONZICHTBAAR EN STERK IN MAATWERK

Kunt u hulp gebruiken bij de promotie van uw zaak én wilt u uitsluitend gebruikmaken van uw eigen bedrijfsnaam, logo en huisstijl? Zo ja, dan is ons Personal Snack Plan interessant voor u. Bij deze formule gaan we met uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl aan de slag en we leveren zo veel mogelijk maatwerk. De formulenaam Personal Snack Plan wordt op geen enkele uiting gecommuniceerd, dus niemand ziet dat u gebruikmaakt van een formule. Dit is uniek in Nederland.

Wij zorgen maandelijks en jaarlijks voor nieuwe promotiemiddelen. U heeft (bijna) geen omkijken naar de promotie van uw zaak. Meedoen kan al vanaf 15 euro per maand.

Kijk voor meer informatie naar de video -> of ga naar www.zetmijncafetariaopdekaart.nl. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met uw Horesca-adviseur. Uw adviseur helpt u graag!

Fastfood Formules

Fastfoodformules One 2 eat

Bent u een enthousiaste fastfoodondernemer? Kiest u voor smaak én kwaliteit als het gaat om uw producten en diensten? Bent u liever klanten aan het helpen dan dat u plannen maakt voor de promotie van uw zaak?

Wij komen dagelijks bij veel fastfoodondernemers en we zien dat ze het lastig vinden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te verleiden tot extra aankopen. Voor deze ondernemers hebben we naast het Personal Snack Plan (PSP). ook de fastfoodformules: Fast and Fresh en One-2-Eat. Met deze fastfoodformules kunt u extra omzet en winst maken zonder strenge verplichtingen. Vrijheid van ondernemen staat centraal!

 

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.