Geschenken

Net een beetje meer aandacht

Voor iedere gelegenheid een verrassend pakket!

Met Kerst een goed gevuld Kerstpakket, met Pasen een vrolijk pakket vol met chocolade, met de dag van de zorg | magazijn | secretaresse | vrachtwagenchauffeur | noem het maar op, gewoon een leuk pakketje als blijk van waardering! 

KERSTMIS, hét moment voor een blijk van waardering!

Kerstpakketten 2021

In dit 2e “pandemie-jaar” is weer heel veel gebeurd. Lock-downs en versoepelingen volgden elkaar op. Hopelijk zijn we aan het einde van dit jaar door de “covid-19” tunnel heen en kunnen we de balans gaan opmaken. Hoe zit werkend NL erbij?

Om het werken van huis uit te ondersteunen werden in de afgelopen periodes de stimulans geschenkjes weer veelvuldig naar de werknemers gestuurd. Ook de bedankjes en vakantiepakketjes hebben hun weg naar de medewerkers gevonden. Gaat dit “het nieuwe normaal” worden?

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en de vraag wat doen we met kerst voor medewerkers komt weer op de agenda te staan. Gelukkig heeft de regering ook voor dit jaar 3% ruimte in de WKR (werkkosten-regeling) aangehouden. Dit geeft dus ook weer ruimte voor een mooi kerstpakket! 

Maar wacht niet te lang met beslissen. Als gevolg van de pandemie in de producerende landen is er schaarste op grondstoffen markt. Door krapte in het internationale transport hapert het in de aanvoer uit met name het Verre Oosten. Daardoor is er een spannende situatie ontstaan in de beschikbaarheid van bepaalde productgroepen. Prijsverhogingen zijn dan ook aan de orde van de dag. 

 

Selectie pakketten

Desondanks hebben wij alvast flink voorwerk voor u gedaan en weer een royale collectie samengesteld. In deze catalogus, die u via onderstaande link kunt doorbladeren, vindt u een fraaie selectie van traditionele pakketten, pakketten met uitsluitend Italiaanse delicatessen, thema pakketten, chocolade geschenken en wijncadeaus. Uiteraard ontbreken hierin ook de Volumetoppers niet. 

Al deze pakketten kunnen ij lange tijd uit voorraad leveren, echter OP=OP!

 

Custom made

Wilt u dit jaar toch zelf een pakket samenstellen dan maken wij graag een exclusief maatwerkvoorstel voor u. Dat kan al vanaf 60 stuks gelijke pakketten. Maar wacht hier hiermee niet te lang, zodat er qua non-food nog iets te kiezen valt uit wat voldoende beschikbaar is. 

Wij denken graag met u mee bij het maken van uw keuze! 

 

 

Kerstpakketten showroom

Bent u nieuwsgierig hoe deze pakketten er echt uit zien, kom dan snel langs in onze speciaal ingerichte kerstpakketten showroom! Hier hebben wij de een ruime selectie van kerspakket gepresenteerd. 

Alle werkdagen kunt u tussen 08.00 en 17.00 langs komen om ze allemaal te bekijken. Of maak een afspraak, onder het genot van een kopje koffie kunt u op uw gemak de pakketten bekijken of samenstellen. 

Wij helpen u graag met het vinden van het mooiste kerstpakket voor u team! 

 

 

CONTACT

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.