Geschenken

Net een beetje meer aandacht

Voor iedere gelegenheid een verrassend pakket!

Met Kerst een goed gevuld Kerstpakket, met Pasen een vrolijk pakket vol met chocolade, met de dag van de zorg | magazijn | secretaresse | vrachtwagenchauffeur | noem het maar op, gewoon een leuk pakketje als blijk van waardering! 

KERSTMIS, hét moment voor een blijk van waardering!

Kerstpakketten 2021

In dit 2e “pandemie-jaar” is weer heel veel gebeurd. Lock-downs en versoepelingen volgden elkaar op. Hopelijk zijn we aan het einde van dit jaar door de “covid-19” tunnel heen en kunnen we de balans gaan opmaken. Hoe zit werkend NL erbij?

Om het werken van huis uit te ondersteunen werden in de afgelopen periodes de stimulans geschenkjes weer veelvuldig naar de werknemers gestuurd. Ook de bedankjes en vakantiepakketjes hebben hun weg naar de medewerkers gevonden. Gaat dit “het nieuwe normaal” worden?

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en de vraag wat doen we met kerst voor medewerkers komt weer op de agenda te staan. Gelukkig heeft de regering ook voor dit jaar 3% ruimte in de WKR (werkkosten-regeling) aangehouden. Dit geeft dus ook weer ruimte voor een mooi kerstpakket! 

Maar wacht niet te lang met beslissen. Als gevolg van de pandemie in de producerende landen is er schaarste op grondstoffen markt. Door krapte in het internationale transport hapert het in de aanvoer uit met name het Verre Oosten. Daardoor is er een spannende situatie ontstaan in de beschikbaarheid van bepaalde productgroepen. Prijsverhogingen zijn dan ook aan de orde van de dag. 

 

310058
58. Ambiance
Bijzonder mooi!
Kerstcatalogus
310098
98. Michelangelo
Authentiek Italiaans
Kerstcatalogus >
310062
62. Lekker & Veel!
Volumetopper!
Lees meer >

Selectie pakketten

Desondanks hebben wij alvast flink voorwerk voor u gedaan en weer een royale collectie samengesteld. In deze catalogus, die u via onderstaande link kunt doorbladeren, vindt u een fraaie selectie van traditionele pakketten, pakketten met uitsluitend Italiaanse delicatessen, thema pakketten, chocolade geschenken en wijncadeaus. Uiteraard ontbreken hierin ook de Volumetoppers niet. 

Al deze pakketten kunnen wij lange tijd uit voorraad leveren, echter OP=OP!

 

Custom made

Wilt u dit jaar toch zelf een pakket samenstellen dan maken wij graag een exclusief maatwerkvoorstel voor u. Dat kan al vanaf 60 stuks gelijke pakketten. Maar wacht hiermee niet te lang, zodat er qua non-food nog iets te kiezen valt uit wat voldoende beschikbaar is. 

Wij denken graag met u mee bij het maken van uw keuze! 

 

Kerstpakketten showroom

Bent u nieuwsgierig hoe deze pakketten er echt uit zien, kom dan snel langs in onze speciaal ingerichte kerstpakketten showroom! Hier hebben wij een ruime selectie van kerstpakketten gepresenteerd. 

Alle werkdagen kunt u tussen 08.00 en 17.00 langs komen om ze allemaal te bekijken. Of maak een afspraak, onder het genot van een kopje koffie kunt u op uw gemak de pakketten bekijken of samenstellen. 

Wij helpen u graag met het vinden van het mooiste kerstpakket voor u team! 

 

 

Gooi wat in mijn... brievenbus!

Sinterklaas 2021

Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een flink aantal leuke pakket verrassingen samengesteld. Brievenbus geschikt, ook iets groter, in diverse thema’s, kortom: al vanaf € 2,50 zit er voor iedereen wel iets passends bij.

Heeft uw speciale wensen, laat het ons weten. Een speciale klantgerichte aanbieding behoort zeker tot de mogelijkheden!

De verzending van deze pakket verrassingen kunnen wij ook voor u regelen: huis-aan-huis of op locatie(s): informeer naar de mogelijkheden.

Ons Kerstpakketten team staat graag voor u klaar!

CONTACT

Sinterklaas geschenken

Pakket 01

VAN SINT

Een groet van Sint, een chocoladegroet in flowpack van 75 gram. De repen worden met meerdere in een verzenddoos geleverd. 

Minimale besteleenheid: 35 stuks

€ 2,50 excl. btw 

Pakket 02

SINT SPEL

Voor de handige handjes: Een chocolade geduldspelletje. Ben je het zat, dan is opeten de enige oplossing! De verpakte spelletjes worden met meerdere in een verzenddoos geleverd. 

Minimale besteleenheid: 30 stuks

€ 2,95 excl. btw 

Pakket 03

Liefs van de sint

Een kleine attentie is vaak een groot geschenk. Het bevat een transparant zakje met Sint opdruk, deze wordt gevuld met een zakje Sintschuim, Bolletje kruidnoten en een netje chocolade munten. De zakjes worden met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Minimale besteleenheid: 12 stuks

€ 3.25 excl. btw 

Pakket 04

Speculaaspop

Ambachtelijk gebakken met de beste en lekkerste ingrediënten, kruiden en specerijen verpakt in een geschenkdoos. De speculaas is heerlijk bros en krokant. Een leuke attentie voor zowel personeel als relaties. Gewicht 250gr.

Minimale besteleenheid: 72 stuks

€ 3,75 excl. btw

Pakket 05

en strooi dan wat lekkers

Met dit brievenbusgeschenk verwent u iemand thuis met een lekkere chocoladeletter van de Sint, Bolletje kruidnootjes en chocolade kikkers/muizen!

Minimale besteleenheid: 12 stuks

€ 4,25 excl. btw 

Pakket 06

LEKKERS IN HUIS

De kadoverpakking is al iets moois en wat er in zit is iets lekkers! Een zakje met heerlijke chocolade kruidnoten, smullen maar! De doosjes worden met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 4,50 excl. btw 

Pakket 07

chocolade sint hart

Overheerlijk melkhocolade hart met de tekst: Fijne Sinterklaas. 100% UTZ, 135 gr. Het hart is verpakt in een doosje met transparante deksel en wordt met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Minimale besteleenheid:  24 stuks.

€ 4,50 excl. btw 

Pakket 08

VAN SINT EN PIET

In de brievenbus ontvangt u een lekkere traktatie van Sint en Piet. Het witte brievenbusgeschenkdoosje met rode strik bevat een zakje Sintschuim, Bolletje kruidnoten, twee Lotus Speculoos koekjes en twee zakjes Hot Chocolate, wat een verwennerij!

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 5,95 excl. btw

Pakket 09

decoletter

Echte Belgische gedecoreerde chocoladeletter in de vorm S. De chocoladeletter weegt 200 gram en is voorzien van prachtige decoratie. De letters worden met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 5,95 excl. btw 

Pakket 10

WIE ZOET IS..

Chocolade mag niet ontbreken tijdens de Sint. Kubus gevuld met 150 gram Sint chocolade. Dit alles wordt voorzien van een “Wie zoet is krijgt…” kaartje en strik. De geschenken worden met meerdere geleverd in een verzenddoos.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 6,25 excl. btw 

Pakket 11

sint giftbox

Heerlijke luxe Sint chocolade verpakt in een mooi rood geschenkdoosje voorzien van “Wie zoet is krijgt…” kaartje en strik, 130 gram. De doosjes worden met meerdere geleverd in een verzenddoos.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 6,50 excl. btw 

Pakket 12

SINT POST

Een brievenbusdoosje van Sint valt door de brievenbus. Deze is gevuld met een zakje kruidnoten met een heerlijk laagje Belgische chocolade in diverse smaken, 125 gram en een verse taai taai, 156 gram gebakken door de Echte Bakker.

Minimale afname: 50 stuks.

€ 6,95 excl. btw 

Pakket 13

AMBACHTELIJKE CHOCOLADELETTER

Een luxe handgespoten melkchocoladeletter, 200 gram. De chocoladeletter wordt met de hand versierd. Resultaat een prachtig chocolade sint geschenk. De letters worden met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Mini male besteleenheid: 12 stuks.

€ 7,25 excl. btw 

Pakket 14

IN DE JUTE ZAK

U ontvangt in de jute zak lekkers van Piet! Heerlijke speculaasbrokken met een chocoladeletter en voor 2 personen warme chocomelk! De gevulde zakken worden met meerdere geleverd in een verzenddoos.

Minimale besteleenheid: 12 stuks. 

€ 7,95 excl. btw 

Pakket 15

Sint giftbox deluxe

Heerlijke luxe Sint chocolade verpakt in een mooi rood geschenkdoosje voorzien van “Wie zoet is krijgt…” kaartje en strik, 200 gram. De doosjes worden met meerdere in een verzenddoos geleverd.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 8,50 excl. btw 

Pakket 16

Sinterklaas KAPOENTJE

s’ Ochtends je schoen vinden met wat lekkers… is een heerlijke gedachte. Zeker als je de schoen ook nog kunt opeten! Een handgemaakte chocolade schoen van echte Belgische chocolade wordt gevuld met Belgische gesorteerde Sint chocolade in wit, melk en puur. Een ware traktatie! De schoenen worden per 3 verpakt in een verzenddoos.

Besteleenheid: 3 stuks

Verzending van dit artikel gaat alleen op pallets. Levering van kleinere hoeveelheden in losse dozen raden wij af i.v.m. de breukgevoeligheid van dit artikel.

 

€ 9,50 excl. btw 

Pakket 17

Sinterklaas is jarig

Een brievenbus doosje gevuld met de lekkerste traktaties van Sinterklaas! U kunt gaan genieten van: een Droste melkchoclade letter S, 135gram, een zakje Sintschuim, een zakje Bolletje kruidnootjes, een met speculaas gevulde koek, twee zakjes Hot Chocolate en 4 muizen en/of kikkers. 

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 9,95 excl. btw 

Pakket 18

CHOCOLADE KLOMP

Een brievenbus doosje gevuld met de lekkerste traktaties van Sinterklaas! U kunt gaan genieten van: een Droste melkchoclade letter S, 135gram, een zakje Sintschuim, een zakje Bolletje kruidnootjes, een met speculaas gevulde koek, twee zakjes Hot Chocolate en 4 muizen en/of kikkers. 

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

Verzending van dit artikel gaat alleen op pallets. Levering van kleinere hoeveelheden in losse dozen raden wij af i.v.m. de breukgevoeligheid van dit artikel.

 

€ 12,95 excl. btw 

Pakket 19

Het spel van sint

Met dit geschenk ontvangt u een traktatie voor jong en oud. Het bevat de leukste Sinterklaas 4 in 1 spellenbox die er is en zorgt voor een bijzonder gezellig avondje! Daarbij vind u een liter Chocomel, een chocoladeletter S, een zakje Bolletje kruidnootjes, een zak Sintschuim en een netje melkchocolade munten.

Minimale besteleenheid: 12 stuks.

€ 19,95 excl. btw 

CONTACT

CONTACT

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.